Διοργάνωση της 62ης Γενικής Συνέλευσης της MedCruise στην Κέρκυρα
Ο Οργανισμός Λιμένος Κέρκυρας Α.Ε. διοργανώνει από τις 23 έως και τις 26 Μαΐου 2023 στην Κέρκυρα την 62η Γενική Συνέλευση της Ένωσης λιμένων Μεσογείου - MedCruise.
για την λειτουργία του οργανισμού και την ενημέρωση των επιβατών
Ο Οργανισμός Λιμένος Κέρκυρας Α.Ε. διοργανώνει από τις 23 έως και τις 26 Μαΐου 2023 στην Κέρκυρα την 62η Γενική Συνέλευση της Ένωσης λιμένων Μεσογείου - MedCruise.
Η Ένωση Λιμένων Ελλάδος, ακολουθώντας την πρακτική των τελευταίων 10 ετών, δημοσιεύει τα στατιστικά στοιχεία της κρουαζιέρας για το προηγούμενο έτος 2019 και συγκριτικά στοιχεία των τελευταίων 5 ετών (2015-2019), όσο αφορά τον αριθμό αφίξεων κρουαζιερόπλοιων και επιβατών κρουαζιέρας σε 43 καταμετρημένους προορισμούς στο σύνολο της Χώρας μας.
Δημοσιά ηλεκτρονική διαβούλευση, με σκοπό τη δημοσιοποίηση μέτρων, ώστε να καταστεί δυνατή η άμεση εφαρμογή του κανονισμού (EE) 2017/352 του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου και του συμβουλίου της 15ης Φεβρουάριου 2017, στην παροχή της διαλαμβανόμενης στο ρυθμιστικό πεδίο του εν λόγω κανονισμού (άρθρο 1, παρ. 2ε), λιμενικής υπηρεσίας της παραλαβής/συλλογής αποβλήτων πλοίου και κατάλοιπων φορτίου, στο λιμένα Κέρκυρας, που τελεί υπό τη διαχείριση της Ο.Λ.ΚΕ. Α.Ε.
Στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων της Αναγνωστικής Εταιρείας Κέρκυρας πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής 13 Δεκεμβρίου 2019 η εκδήλωση – παρουσίαση βιβλίου του Γ. Πιέρρη με τίτλο: «Κέρκυρα, Πορεία στο χρόνο». Με τον τρόπο αυτό επισφραγίστηκε η αγαστή συνεργασία του Οργανισμού Λιμένος Κέρκυρας με την Αναγνωστική Εταιρεία στην κατεύθυνση της προσφοράς στην τοπική κοινωνία και στους επισκέπτες του νησιού ενός βιβλίου “ύμνου” για την Κέρκυρα.