Όροι συμμετοχής

Ο Οργανισμός Λιμένος Κερκύρας Ανώνυμη Εταιρεία (ΟΛΚΕ ΑΕ) για την περίοδο του έτους 2024-2025 θα εκδώσει και διανείμει στους επιβάτες κρουαζιέρας, δωρεάν, 150.000 αντίτυπα τουριστικού οδηγού της Πόλης της Κέρκυρας και του Νησιού με χάρτες και αναφορές και φωτογραφίες στα πλέον σημαντικά αξιοθέατα. Αξίζει να σημειωθεί ότι για το 2024 έχουν αναγγελθεί 500 προσεγγίσεις Κρουαζιερόπλοιων για το Λιμένα Κέρκυρας.

Οι επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται να προβληθούν στο έντυπο, μπορούν να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους υποβάλλοντας σχετική αίτηση στην παρακάτω ειδική ηλεκτρονική φόρμα

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων αρχίζει την Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 και λήγει την Δευτέρα 22 Απριλίου 2024 και ώρα 24:00.

Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος

Επιχείρηση
Διαφήμιση
Επιλέγονται μία ή περισσότερες διαφημιστικές κατηγορίες στις οποίες η επιχείρηση επιθυμεί να διαφημιστεί σύμφωνα με τους όρους της παρ. 1.3 Η επιχείρηση εφ' όσον καταλάβει θέση διαφήμισης, σύμφωνα με το κριτήριο της χρονικής προτεραιότητας στην υποβολή της αίτησης και εκπληρώσει και τους λοιπούς όρους, θα διαφημιστεί στην πρώτη διαφημιστική κατηγορία, που επέλεξε.
Όροι Συμμετοχής
Όροι Συμμετοχής
Form by ChronoForms - ChronoEngine.com